Veelgestelde vragen

Hier geven wij je alvast antwoord op enkele veel gestelde vragen.

Regeltvoordeel is een online platform, waarmee gebruikers bij ruim 3.000 webshops geld terug krijgen op al hun aankopen. Ook als dat aankopen zijn in de uitverkoop, met aanbiedingen of andere kortingen.

Deelname aan Regeltvoordeel is gratis en je hoeft vooraf nergens bij na te denken als je de Regeltvoordeel App gebruikt, dan wordt je er automatisch aan herinnerd dat je geld terug kunt krijgen.

De Regeltvoordeel App is een extraatje dat je van ons krijgt om shoppen nog makkelijker te maken. De App is een unieke tool, die je eenvoudig op je computer (alleen desktop of laptop, niet op mobiele apparaten) kunt activeren. De App checkt automatisch voor jou of je bij een webshop aanspraak maakt op geld terug, of er voor een webshop die dat niet doet wellicht alternatieven zijn en waarschuwt jou ook als je een onbetrouwbare of malafide webshop bezoekt. Automatisch, makkelijk en veilig.

Maak je gebruik van Regeltvoordeel? Activeer dan altijd ook de App.

Aanmelden en gebruik van het platform en de Regeltvoordeel App is helemaal gratis. Natuurlijk hebben wij kosten en willen we ook geld verdienen. Ook werken we vaak met partners (waaronder goede doelen en sportverenigingen) samen, die ook graag voor hun inspanningen beloond willen worden.

Daarom wordt op het totaalbedrag dat je via Regeltvoordeel terugkrijgt een klein deel ingehouden. Dit vind je terug in je bespaarsaldo.

Deelname kost dus niets en de inhouding vindt pas plaats zodra eerst jij geld verdiend hebt.

Nee! Aanmelden is heel simpel en spreekt voor zich. Als je ook direct de Regeltvoordeel App activeert, gaat het shoppen met geld terug via je desktop of laptop helemaal automatisch.

Shoppen doe je via onze website of met de App en daarna krijg je geld terug via jouw bespaarsaldo. Wij hebben bij elk onderwerp op de site een uitleg staan, dus mocht je meer info willen of vragen hebben, kijk dan eerst daar en in vrijwel alle gevallen zul je vinden wat je zoekt.

Wij houden dingen graag zo simpel mogelijk en vragen daarom niet meer dan nodig is. De webshops betalen het geld aan ons uit zodra de aankoop definitief is. Zij moeten dan wel weten dat je via Regeltvoordeel koopt. Ook om het geld terug vervolgens aan jou te kunnen uitbetalen, moeten we weten wie je bent, zodat we de bedragen die de webshops uitbetalen aan jou kunnen koppelen en zodat we het geld naar jouw bankrekening kunnen overmaken. Bij het aanmelden kun je de hiervoor noodzakelijke gegevens invullen.

Eigenlijk geven webshops geen geld terug. Zij betalen ons bij elke aankoop, omdat wij hen een betalende/kopende klant hebben gebracht. Een soort beloning voor het aanbrengen van een klant dus. Het bedrag dat wij van de webshops krijgen, geven we voor veruit het grootste deel ‘terug’ aan onze gebruikers. Zo profiteert iedereen; de webshop krijgt klanten zonder marketingkosten te maken, wij houden een deel van het bedrag dat we hiervoor krijgen en jij ontvangt het grootste deel, zodat je met Regeltvoordeel extra voordelig shopt.

Populaire webshops